Govorci

Govorci

Leon Panjtar, soustanovitelj in direktor SaleSqueze
Leon Panjtar, soustanovitelj in direktor SaleSqueze

Leon Panjtar je soustanovitelj blagovne znamke SaleSqueze, ki deluje v sklopu družbe Kalmia. Je podjetnik, tehnični poliglot in strasten zagovornik vrhunske uporabniške izkušnje. Širok spekter interesov in znanj, ki jih stalno nadgrajuje s svojo radovednostjo in sposobnostjo hitrega učenja, združuje v rešitvah, ki nagovarjajo na videz mala vprašanja z velikimi učinki. S svojimi bogatimi prodajnimi izkušnjami dnevno pomaga premagovati prodajne ovire naših strank in partnerjev.

LinkedIn
SaleSqueze

Uroš Vampelj, vodja prodaje v podjetju Fotona d.o.o.
Uroš Vampelj, vodja prodaje v podjetju Fotona d.o.o.

Uroš Vampelj se od začetka svoje karierne poti posveča poslovanju v mednarodnem okolju s poudarkom na B2B in razvoju distribucijske mreže. Med dolgoletnim bivanjem na Kitajskem je dobil vpogled v različne panoge, razvijal prodajne mreže in si prizadeval za izboljšanje celovitih rezultatov poslovanja podjetij. V Fotoni se osredotoča na doseganje vrhunskih prodajnih rezultatov in optimizacijo prodajnih procesov.

Fotona 

Uroš Žohar, svetovalec za CRM v podjetju Intera
Uroš Žohar, svetovalec za CRM v podjetju Intera

Uroš Žohar meni, da sta ključna dejavnika za uspeh vsakega podjetja dva: odlično poznavanje kupcev in jasno definiran prodajni proces. Svoje široko tehnično in strokovno znanje z desetletnimi izkušnjami na področju CRM najraje prenaša v prakso. Po številnih uspešno izvedenih projektih vpeljave v podjetja različnih panog se je danes pripravljen spoprijeti z izzivi vsakega podjetja.

LinkedIn
Intera

Blaž Petrovič, izvršni direktor podjetja Petrovič d.o.o.
Blaž Petrovič, izvršni direktor podjetja Petrovič d.o.o.

Blaž Petrovič je od malih nog spremljal razvoj in rast družinskega podjetja Petrovič d.o.o. Začetki iz Kidričevega segajo v leto 1998, ko je njegov oče pri petindvajsetih letih odprl podjetje Krovstvo Petrovič in s tem postavil njegove temelje. Trdo delo in popolna predanost sta jih popeljala do uspeha, ki ga žanjejo danes z več kot 43.000 zadovoljnimi kupci. Pod Blaževim vodstvom podjetje še naprej zagotavlja vrhunske rešitve na področju krovstva in konstrukcij, uspeh in prepoznavnost podjetja pa postavljajo na vedno višjo raven.


Roman Krušič, senior svetovalec v podjetju Spletna postaja
Roman Krušič, senior svetovalec v podjetju Spletna postaja

Roman Krušič se s poslovanjem na internetu ukvarja od leta 2001, ko je postavljal strani za tuje trge in testiral, kako povečati donosnost izključno prek spleta. Obvlada celovit pristop od postavitve spletnih trgovin, preko spletnega oglaševanja, povečanja obiska in seveda prodaje. Za njim je preko 800 uspešno izvedenih projektov za manjša, srednja in velika podjetja. Kot predavatelj je imel že preko 100 predavanj po celotni Sloveniji.

Linkedin
SpletnaPOSTAJA

Igor Tarlanovič, vodja marketinga v podjetju DUOL d.o.o.
Igor Tarlanovič, vodja marketinga v podjetju DUOL d.o.o.

Od leta 2011 zaposlen v podjetju DUOL d.o.o. na področju marketinga in poslovne informatike. Precej fokusa namenja digitalnemu marketingu, ki je v zadnjem desetletju pridobil izjemen pomen, še posebej za globalno podjetje kot je DUOL. Odgovoren je za razvoj DUOL-ove spletne strani, ki za podjetje predstavlja eno ključnih tržnih/prodajnih poti. Skupaj s Spletno postajo postavlja nove mejnike v poslovanju podjetja.

DUOL

Sabina Pšeničnik, prodajna svetovalka ERP sistema MIT v podjetju Saop
Sabina Pšeničnik, prodajna svetovalka ERP sistema MIT v podjetju Saop

Sabina Pšeničnik je v podjetju Saop prodajna svetovalka za ERP MIT, sistem za proizvodna podjetja. Svoje bogate svetovalne in organizacijske izkušnje je pred tem nabirala v različnih panogah, zadnja leta pa se posveča izzivom slovenskih proizvodnikov, kjer se dnevno srečuje z vprašanji glede optimizacije poslovnih procesov. Verjame v moč komunikacije in da odlični rezultati pridejo s pristnim zanimanjem za potrebe uporabnika.

LinkedIn
Saop

Anže Mrak, direktor podjetja KOV d.o.o.
Anže Mrak, direktor podjetja KOV d.o.o.

Od nekdaj je predan konstrukterstvu in strojnemu inženiringu. Svoje izkušnje je sprva nabiral kot programer rezalnika, varilni koordinator, kasneje pa kot vodja proizvodnje in montaž investicijske opreme v raznih podjetjih. V podjetje KOV je prišel kot 5. zaposleni, bil sprva vodja delavnice kasneje, nato vodja proizvodnje, danes pa v vlogi direktorja vodi uspešen kolektiv z več kot 50 zaposlenimi. Podjetje in procese pozna do potankosti, v zadnjih letih pa je bil aktivno vpet v reorganizacijo in digitalizacijo procesov na praktično vseh ravneh v podjetju. 

KOV

Jan Suhadolnik, vodja avtomatizacije v podjetju LEOSS
Jan Suhadolnik, vodja avtomatizacije v podjetju LEOSS

Jan Suhadolnik je bil že kot dijak aktivno prisoten v domačem podjetju, ki se ukvarja z izdelavo jeklenih konstrukcij. Med študijem na Fakulteti za Strojništvo v Ljubljani je sodeloval z različnimi laboratoriji pri uvedbi novih patentov. Kasneje je svojo strast do industrijske avtomatizacije razvijal v podjetju TECA d.o.o. in kot projektant ter vodja projektov in montaže je sodeloval na številnih projektih po Evropi. Konec leta 2021 se je povezal s podjetjem LEOSS d.o.o., kjer je kot vodja avtomatizacije pridobil zastopstvo za DORNER transportne sisteme in še naprej uspešno vodi in implementira projekte po celi Evropi.

LEOSS

Bogdan Pevec, finančni in izvršni direktor podjetja HS PLUS d.o.o
Bogdan Pevec, finančni in izvršni direktor podjetja HS PLUS d.o.o

Že pri svoji prvi zaposlitvi v računovodskem servisu se je kot vodja ekipe in davčni svetovalec srečal s projektom vpeljave informacijskega sistema v podjetja ter kompleksnostjo poslovnih sistemov različnih organizacij in kultur. Naslednje desetletje je posvetil svetovanju in vodenju večjih projektov prestrukturiranja srednje velikih družb. Kot direktor razvoja poslovnega sistema je v takratnem podjetju vodil reorganizacijo celotne IT infrastrukture, kasneje intenzivno sodeloval pri vzpostavitvi celotne računovodsko-finančne službe, za kar je bil s svojo ekipo nagrajen z nagrado kakovosti svetovne programerske hiše v kategoriji inovacijskih rešitev. Mlado in hitrorastoče e-commerce podjetje HS PLUS vodi od leta 2019.

HS PLUS

Nazaj na vrh